.
   
 

Tietoa hoidoista / Kuvia

Tervetuloa Tuusniemen Kuntoutukseen.
Toimitilamme sijaitsevat Tuusniemen keskustassa katutasossa, esteetön sisäänpääsy, invapysäköinti ulko-oven vieressä, muut pysäköintitilat aivan lähellä.

.


Monipuoliset harjoituslaitteet mahdollistavat monipuolisen fysioterapian ja harjoittelun niin neurologisille kuin tuki-ja liikuntaelinongelmaisille asiakkaille.

.

.


Leikkausten ja traumojen jälkeinen fysioterapia on ensiarvoisen tärkeää normaalin toiminta- ja työkyvyn saavuttamiseksi.

.


Fysikaaliset hoidot ovat osa fysioterapiaa. Lämpö-,kylmähoitoja sekä sähkökipuhoitoja käytetään mm.esihoitoina, rentouttamiseen ja stimulointiin.

.


Thera-fit aktiivi/passiivilaitteella mobilisoidaan/aktivoidaan sekä ylä-että alaraajoja.
Soveltuu hyvin halvausten ja pareesien jälkitiloihin,vähentämään turvotusta ja spastisiteettia.
Mahdollistaa myös vastustetun harjoittelun esim. pyörätuolissa istuen tai selinmakuulla.

.


Niqama- selänhoitotuolin vaikutus perustuu painovoimaan ja selän alla pyöriviin rulliin. Venyttää selkärangan niveliä ja mobilisoi selkärankaa, sopii esim. välilevynpullistumien hoitoon, nivelkulumista aiheutuviin säteilykipuihin, rintarangan liikkuvuuden parantumiseen ja rentouttamaan selkää.

.


Manuaalinen lymfaterapia poistaa turvotuksia, on hyvin rentouttava ja rauhoittava sekä kipua lievittävä hoito. Lymfaterapiaa käytetään yksinomaisena hoitona tai yhdistettynä fysioterapiaan. Lymfaterapia on myös enneltaehkäisevää terveydenhoitoa johon voi tulla myös ilman lääkärin lähetettä. Lymfaterapia on lempeää ja kivutonta.

.


Käytössänne on nykyaikainen solariumlaite.

.


MediteamShopista saat yksilölliset lääkinnälliset hoitosukat, niveltuet ja tyynyt.
Mynnissä myös Coolment-kylmägeeliä ja Relaxant-tuotteita.

.


.
 Tuusniemen Kuntoutus ky, Poikkitie 2, 71200 Tuusniemi, Puh. 040 - 545 5788, 040 - 535 7544